12 lucruri pe care sa le ai in minte atunci cand alegi pantofii de nunta – partea I

Posted on

 

Marilyn Monroe spunea „Da-i unei femei perechea potrivita de pantofi si va putea cuceri lumea”. In acest articol te vom invata cum sa iti alegi pantofii de mireasa care sa ti se potriveasca perfect.

pantofi-mireasa

1. Confortul
Ai vazut o pereche de pantofi cu toc foarte inalt de care te-ai indragostit pe loc? Aminteste-ti si de faptul ca va trebui sa pasesti catre altar incaltata in ei, sa pozezi, sa dansezi si sa mergi toata ziua.

2. Alege o pereche speciala de pantofi
Chiar daca vei purta o rochie lunga, iar pantofii nu se vor vedea, alege o pereche care te face sa te simti extraordinar.

3. Poarta-i si inainte de ziua nuntii
Nu astepta pana in ziua nuntii pentru a purta pantofii. Incepe sa mergi in pantofi cu cateva saptamani inainte pentru a te obisnui cu ei.

4. Ia-ti cateva masuri de siguranta
Designerul tau va trebui sa stie inaltimea exacta a pantofilor, pentru a putea ajusta rochia la ultima proba. Ia-ti pantofii din timp pentru a-i putea purta la aceasta proba.

5. Ia in considerarea vopsirea pantofilor
Nu te panica daca nu gasesi pantofii in culoarea pe care ti-o doresti, deoarece exista companii care ofera servicii de vopsire a pantofilor in diverse nuante.

6. Locatia nuntii
Alege-ti pantofii in functie de locatia unde se va desfasura nunta. Daca ti-ai planificat nunta in aer liber, gandeste-te la o perechi de pantofi cu platforma sau la protectie pentru tocuri.