10 sfaturi pentru viitoarele mirese – partea I

Posted on

 

Orice femeie viseaza inca de mica la o nunta perfecta, insa sa pui toate detaliile la punct nu este deloc usor. De aceea, iti vom da cateva sfaturi pentru a te ajuta sa depasesti obstacolele ce pot interveni.

1. Odihneste-te suficient inainte de ziua nuntii
Este indicat sa depasesti emotiile pe care orice viitoare mireasa le are in zilele, si mai ales in noaptea dinaintea nuntii, si sa te odihnesti macar 8 ore. Vrei sa ai un ten odihnit si fara cearcane, nu? Un mic truc care te va ajuta sa dormi mai bine este sa ai multa activitate cu o zi inainte de marele eveniment – in acest fel, oboseala isi va spune cuvantul si tu vei putea dormi.

2. Ia un mic dejun consistent
Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac miresele este ca uita sa ia micul dejun, riscand sa nu se simta prea bine in ziua respectiva. Iti recomandam sa consumi cereale cu lapte, precum si fructe si ceai.

3. Pregateste-ti articolele vestimentare pe care urmeaza sa le imbraci
Pune intr-un loc sigur cu o seara inainte rochia, voalul, jartierele si celelalte accesorii pe care le vei purta.

4. Cumpara 2 sau chiar 3 perechi de ciorapi
De foarte multe ori se intampla sa atingi cu unghiile ciorapii si sa ii deteriorezi, asa ca este indicat sa ai si perechi de rezerva.

5. Ia buchetul de mireasa cu cel putin 3 ore inainte de nunta
Daca vrei sa iei buchetul in ziua nuntii, mergi cu 3 ore inainte la florarie, deoarece deseori ceea ce comanzi nu coincide cu ceea ce primesti.

buchet-mireasa