Rochia de mireasa te face sa te simti unica in ziua nuntii tale. Vezi mai jos colectiile Maya Fashion!
Maya Fashion un real succes in alegerea rochiei de mireasa!
Rochii Mirese
Ziua nuntii este un moment special pentru fiecare femeie, iar rochia de mireasa este piesa cea mai importanta din intregul tablou. Rochia de mireasa te face sa te simti speciala, te face sa te simti in largul tau, fara insa a fi mai putin eleganta. O asemenea piesa vestimentara este foarte importanta si trebuie aleasa cu grija. Minunatele rochii de mireasa Maya Fashion te fac sa te simti exact cum iti doresti! Desi Maya Fashion are mai multi colaboratori in tara, punctul principal pentru crearea rochiilor de mireasa este in Craiova. Va asteptam cu drag si va invitam sa vizualizati colectiile noastre!
Colectiile Maya Fashion rochii de mireasa 2016 sunt special concepute pentru miresele care isi doresc o rochie unica, de poveste, din materiale pretioase, atent croita. Modelele combina clasicul cu modernul, simplitatea cu luxul, conferindu-ti rafinament si eleganta in una din cele mai frumoase zile din viata ta.
In 2015 Maya Fashion te surprinde cu 3 colectii pline de feminitate, stil si romantism. Modelele special create pentru tine te invita in universul elegantei si al bunului gust. Dantela, decupajele din dantela, fundele boeme, precum si bijuteriile inserate te invaluie intr-o aura regala dar discreta in acelasi timp.
Copyright © 2007 Maya Fashion – Rochii mireasa | Branding by Pion Media