Sfaturi pentru organizarea nuntii in aer liber

Posted on

 

2015 fiind anul nuntilor in aer liber, trebuie sa iei in considerare anumite detalii care vor determina succesul sau esecul evenimentului tau.

1. Data nuntii. Trebuie sa alegi o data intre iunie si octombrie, deoarece mai devreme vremea este destul de instabila, iar mai tarziu, temperatura scade si ploile iti pot strica nunta.

2. Locatia. Poti alege dintr-o gama larga. Poti opta pentru una dintre locatiile consacrate pentru evenimentele in aer liber, precum Palatul Mogosoaia, Palatul Stirbei sau malul lacului Snagov. De asemenea, iti poti organiza nunta pe malul marii, al unui lac, la munte sau in padure. Ia in calcul faptul ca pentru locurile publice ai nevoie de aprobare.

nunta-aer-liber-1

3. Prognoza meteo. Verifica prognoza inainte de a stabili data nuntii si fa acest lucru constant pana in ziua nuntii. Ar fi pacat ca vremea urata sa iti strice ziua pe care o visezi inca de mica.

4. Cununiile. Este indicat sa fixezi cele doua cununii, cea civila si cea religioasa, in acelasi loc, pentru ca atat invitatii, cat si tu, sa nu fiti nevoiti sa alergati intre primarie, biserica si locatia nuntii.

5. Preotul si ofiterul de la Starea Civila. Trebuie sa gasesti persoane care sa fie de acord cu oficierea cununiilor in aer liber. Costurile aferente unei slujbe in aer liber sunt mai ridicate decat cele din biserica.

6. Amenajarea. Pentru a evita riscul ca ploaia sa iti strice evenimentul, opteaza pentru un model de cort „decapotabil”.

nunta-aer-liber-2

Tu in ce locatie doresti sa iti organizezi nunta?